PROSTSZA CAPONATA

1/2 pokrojonego w kosteczke baklazana (reszte mozna zamrozic)

1 drobno posiekana cebula

2 dojrzale, drobno posiekane pomidory

3 lyzki kaparow

7 zielonych oliwek

garsc rodzynek

ocet winny

Zarumien baklazana. Odstaw. Zeszklij cebule, dodaj pomidory, poczekaj na sosik. Dodaj kapary, oliwki, rodzynki, 3 lyzki octu, 2 lyzki cukru i poczekaj, az sosik chwyci smak. Dodaj baklazana, poddus do miekkosci.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: